Bauturi Romania

Peste 1200 de Bauturi din Romania

BAUTURI ROMANIA

Ghid cu peste 1200 de bauturi creat de profesionisti cu zeci de ani de experienta in vinuri, cu scopul de a ajuta consumatorii de bauturi din Romania sa descopere vinurile din Romania si Republica Moldova.

Lansat oficial in 2022, site-ul ofera o baza de date cu bauturi din Romania si evaluari de vinuri la care se lucreaza din 2015. 

BLOG cu si depre Bauturi din Romania

BAUTURI si VINURI

BauturiRomania.ro este o resursa valoroasa pentru toti iubitorii de bauturi din Romania, o modalitate excelenta de a sprijini industria vinului romanesc care, in ultimii ani, se bucura de o evolutie remarcabila. 

Prin promovarea vinurilor romanesti catre un public mai larg, site-ul ajuta la cresterea gradului de constientizare a traditiilor viticole ale tarii si incurajeaza mai multi iubitori de bauturi sa descopere Romania prin intermediul vinurilor.

 

Pe Bauturi Romania ai acces la recomandări, ultimele noutăți și informații despre o varietate generoasa de bauturi alcoolice și nealcoolice.

Vinuri, bere craft, retete de cocktail, mixologie moleculara sau despre asortarea bauturilor la diversele mancaruri. Un univers intreg, la un click distanta!